VELKOMMEN TIL DISPLAYER, varemærke hos Plustech

Efter at have bestilt og betalt en ordre på vores webshop, vil du modtage en bekræftelse på, at Displayer har modtaget din ordre.

Du har ikke indgået en bindende købsaftale med Plustech (CVR DK 26622867), indtil du har modtaget en ordrebekræftelse.

PRISER OG BETALING

Alle priser er i DKK eksklusiv dansk moms (25%), medmindre andet er angivet.

Priserne er underlagt:

• Force majeure
• Leveringsfejl
• Skatteændringer
• Udsolgte varer og

Den angivne pris på tidspunktet for bestillingen er den aktuelle bestillingspris. Betaling vil blive trukket tilbage med det samme / faktureres efter bestilling, og den forventede leveringstid vises på ordren. Du modtager en faktura, når din ordre sendes.

Betaling på Displayer online shop er muligt med følgende kreditkort: Visa / Mastercard / faktura

Annullering af ordre

Hvis du ønsker at annullere eller standse en allerede bestilt ordre, kan dette ske op til 48 timer efter en modtaget ordrebekræftelse, hvorefter produkterne vil blive produceret. I særlige tilfælde kan ordren annulleres ved at betale et gebyr, der dækker Displayer’ omkostninger.

De 48 timer kan overskrides, hvis Displayer sender en bekræftelse og anerkender de 48 timer, der skal overskrides.

LEVERINGSTID & TRANSPORT

Priserne afhænger af tilgængelighed og udskudt produktionstid i Displayer’ produktionsanlæg. Varer på lager vil blive sendt inden for 5-10 dage, og ‘Ordrer der skal laves’ vil blive afsendt ca. max. 5 uger efter bestilling.

Levering af varer fra Displayer.dk anses for at være sket, når kunden har modtaget varerne. Alle ordrer bestilt via Displayer.dk leveres med den bedst egnede transportør, medmindre andet er angivet i ordrebekræftelsen. I særlige tilfælde vil andre fragtløsninger blive brugt. Den angivne leveringsdato er vejledende og kan derfor ændres.

Ved levering skal du sørge for, at alle kasser er ubeskadigede. Hvis der opdages en skade på boksen, skal dette noteres på fragtmandens forsendelsesdokument. Alle krav på levering skal sendes til info@Displayer.dk max. 3 arbejdsdage efter levering.

Alle leverancer er kun til hoveddøren, uden udpakning, installation og montering.

GARANTI

Der er en standard 2 års garanti på standardprodukter købt hos Displayer. Hvis der er en ekstra garanti eller garanti, vises den separat på din faktura.

Produkter fra showroom og prøver sælges uden garanti, og dette vises på din faktura.

Skulle varerne, imod forventningerne, fejle i garantiperioden, reparerer vi det gratis og vil bære risikoen for mangel efter købsakten.

Skader på produktet forårsaget af driftsfejl, håndtering fejl, ændringer eller grov misbrug af brugeren, er ikke omfattet af garantien.

Der er ingen garanti for ikke-standardprodukter (specialstørrelser og konstruktioner). Se venligst Displayer ‘Vilkår og betingelser’ på www.Displayer.dk.

FORTRYDELSE

Displayer giver dig 14 dages fortrydelsesret, gyldig fra den dag du modtager varen. Hvis du fortryder dit køb, skal Displayer anmeldes tilsvarende inden for 14 dage efter den dag, du modtog varen. Du skal returnere varen i samme tilstand og mængde som den er modtaget, hvilket også gælder for emballagen og informationsmærket på varen. Kunden er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af varen.

Afbestilling / fortrydelse kan ikke gøres for ordrer til erhvervsdrivende eller virksomheder (privat / offentligt).

KRAV

Klager om mangler skal anmeldes Displayer inden for 2 uger efter modtagelsen af varerne ved at sende en mail til info@Displayer.dk eller ringe til +45 51960075

Kunden opfordres kraftigt til at fremsætte en erklæring om produktets mangel i forbindelse med klagen, da manglende opfyldelse heraf kan medføre en forlængelse af afhjælpningsprocessen som følge af fejlfinding.

Varer, der ikke er inkluderet i garantien og / eller modtaget uden ordentlig emballage, pakkes ud og opkræves et beløb svarende til Displayer ‘udgifter til nødvendig og korrekt emballage.

Varer, der returneres pr. efterkrav eller sendes uden porto, nægtes modtaget af Displayer.

Godkendte fordringer giver kunden ret til et gebyr, der dækker udgifter til returfragt ved modtagelse af originalfaktura for speditør.

ORDENTLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til Displayer, skal være sikkert indpakket og at produktet sendes med en sporingskode. På denne måde er det muligt at spore pakken. Endvidere kan kunderne se i postsystemet til pakken, hvis der ikke er sket levering.

Returneringer sendes til:

Plustech
Industrivej 21
8981 Spentrup.
(Randers)
DANMARK

FARVER

Selv om vi har gjort en stor indsats for at gøre farver så nøjagtige som muligt på grund af opløsninger og farver på skærme, vil der altid være mangler. Vi kan ikke garantere, at din skærm vil vise farver korrekt, og derfor kan dette ikke accepteres som et krav.

Hvis du har brug for prøver af specifikke materialer, kontakt venligst info@Displayer.dk eller ring +45 51960075

FORTROLIGHED

Ved bestilling af varer i vores webshop Displayer.dk gemmer vi dit navn og din adresse i vores ordredatabase. Disse bruges kun til at levere dine produkter og senere i forbindelse med eventuelle klager.

Hverken dit navn eller din adresse vil blive videregivet til tredjepart. Oplysningerne er fortrolige mellem dig og Displayer.

FORBRUGERBESKYTTELSE

Displayer følger de retningslinjer og love, der kræves af Forbrugerbeskyttelsesbureauet.

SPØRGSMÅL OG TVIVL

Har du spørgsmål eller tvivl om din ordre, bedes du kontakte onlineshop@Displayer.dk eller telefon +45 51960075

 

SÆRLIGE BETINGELSER FOR HANDELERE / VIRKSOMHEDER / IKKE-FORBRUGER

De samme salgsbetingelser gælder for forhandlere som forbrugerne, dog med følgende ændringer:

• Der er ingen tilbagetrækningsret for handlende og virksomheder
• Der er en 1 års garanti fra den oprindelige faktura dato. Udskiftning eller reparation giver ikke produktet en ny 1 års garantiperiode
• Displayer.dk beholder ejerskabet på de købte varer på kredit, indtil prisen er betalt
• Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsret vil blive betalt af køberen.
• Renterne påløbet fra forfaldsdagen med 2% fra den måned, der er startet.

DATA RETENTION

Displayer vil holde data om dine sessioner på Displayer.dk i Google Analytics i op til 26 måneder efter dit sidste besøg. Formålet med datalagring er at forbedre hjemmesiden erfaring gennem analyse og statistik